Hyvälle ystävälleni pidettiin babyshowerit ja näin minullekin tarjoutui viimein tilaisuus päästä näpertelemään masukakkua;) Ja kivaahan sen väkerrys oli. Tietysti jos lämpötila olisi ollut jotain muuta kuin +29 astetta ja massat & kreemi olisivat olleet vähemmän lötköjä ja omaa elämäänsä eläviä olisi homma ollut vielä hitusen nautinnollisempaa..  Ystäväni odottaa poikavaavia syntyväksi elokuun alkupuolella, joten tälle figuurille ei sitten sopinut ainakaan purkkapinkki.. Ekologisen elämäntavan omaavan ystäväni masukakku saikin sitten tuollaisen kevyesti marmorivärjätyn kaalinvihreän mekon päälleen ;)

Ystäväni halusi leikata ensimmäisen palan tuolta "alapäästä" ja ihmetteli, kun ei sieltä mitään vaavia putkahtanutkaan..  Sen sijaan sisältä pursusi diplomaattikreemiä, mansikkaa ja kinuskimoussea.

"Viimeisillään": Kääretorttupohjista koottu masukakku, jossa täytteinä diplomaattikreemi mansikkahillolla & kinuskimousse, kostutus vadelmamehulla. Pinta sokerimassan & marsipaanin sekoitetta, alla voikreemi. Mekon röyhelöt pursotettu voikreemillä. Heinäkuu 2011.