Vauvaryhmämme tapaamiseen matkasi mukanani täytekakku, tosin tuolloin vielä ilman kuorrutusta ja koristeita.. Aivan ihana yhdeksän naisen porukkamme tutustui alunperin netissä raskauksien ollessa vain jokaisen unelmissa ja hartaissa toiveissa. Tapasimme jo raskausaikanakin, mutta tämä kakku juhlisti ensimmäistä tapaamista, jossa myös nuo unelmaiset olivat vihdoin konkreettisesti läsnä. Voi sitä vilskettä ja vipinää! En oikein tiedä, miten lopulta onnistuin kakun siellä tapaamisessa kuorruttamaan ja koristelemaan.. aikamoista haipakkaa se oli! Onneksi omalle pienelle "Karelialleni" oli siksi aikaa monta hoivaajaa;)

Jokaista ryhmämme vaavia kuvasi yksi hymynaamakukka. Kukat olin toki tehnyt jo etukäteen kotona valmiiksi. Tarkkaan olin nettiryhmän valokuvista katsellut jokaista pienokaista ja yrittänyt sitten muotoilla noista pikku kasvoista vähän näköisiä..;) Ainakin jokainen äippä tunnisti oman rakkaansa kakkua koristaneista naamakukkasista;) Ryhmään syntyneet kaksi poikaa komeilivat lilanvärisissä kukissa ja seitsemän tytöntylleröistä hymyilivät roosan ja valkoisen värisissä vuokoissa. Kakun makuina olivat suklaa, vadelma ja Amarula-likööri. Eniten mieltäni lämmitti kyllä yhden ryhmämme tuoreen äidin kommentti "paras täyskäri ikinä!" - varsinkin kun tiesin, etteivät täytekakut kuulu hänen lempiherkkuihinsa!

"Unelmatarha": Suklainen kolmen munan sienikakkupohja, jossa täytteinä amarula-suklaamousse & vadelmavaniljarahka. Kostutus maitokahvilla. Kuorrute marsipaanin & sokerimassan sekoitusta, alla tummasuklaakreemi. Kukat sokerimassaa ja marsipaania, lisäksi pikeeriä ja sokerihilettä. Maaliskuu 2011.