Tapaninpäiväksi 2010 oli kutsuttu sukulaisia kyläilemään ja joulunajan teemaan sopi tietysti lahjakakku - vai olikohan tuo sittenkin kakkulahja? Sydämiä siihen nyt ainakin piti saada ja joulunpunaista väriä. Onneksi visio oli ollut mielessä jo jonkin aikaa ja marsipaanirusetti väännetty ajoissa etukäteen kuivumaan. Vieraiden piti kuitenkin aluksi varmistaa, että "voiko tuota ihan oikeasti syödä"? Eivät kuulemma olleet ennen törmänneet moiseen komistukseen..  

Lahjan sisältä paljastui tiramisusydän banaanilla höystettynä. Lapsiväen vinkkinä oli, että seuraavaksi sitten ilman banaania.. ei kuulemma kuulu lemppareihin. Ihan hyvä ajatus minustakin, taitaisi toimia paremmin ilman. Olenkin huomannut, että lapsilta kannattaa kysellä makukommentteja. Sieltä tulee suoran rehelliset mielipiteet ja hyvillä perusteluilla. Nykyään keskustelenkin paljon kakkutäytteiden makuvivahteista isompien lasteni kanssa. 

 "Sydämellinen joululahja": Kolmen munan sokerikakkupohja, jossa täytteenä Tiramisu-banaanirahka. Kuorrute sokerimassan & marsipaanin sekoitusta, rusetti ja sydämet marsipaania, päällä vähän glitteriä. Tapaninpäivä 2010.