Ystävättäreni Elsa-neiti tykkää kovasti Unelmatarhan Upsy Daisysta ja kun tytön 1v synttäreitä piti juhliman, toivottiin kakkuun tietysti lempihahmoa.
 


Kakku itsessään on myös yksi Unelmatarhan hahmoista - muoto on vaan vähän pyöristynyt smiley Ohjelman alkaessa tv-ruutu on täynnänsä valkeita omenankukkamaisia kukkia ja siitä sitten idea tuohon kakun alareunan vaaleaan kukkarivistöön. Jokin kurja karma vaan on leijunut tämän perheen kakkuprojektien yllä, sillä kun viimeistelin Elsan isoveljen "Huvikumpu"-kakkua oli kuume nostamassa päätään ja sama toistui sitten tämänkin kakun yhteydessä! Huomasinkin vasta myöhemmin kuvista, että kellertävien kukkien keskusmykeröt olivat jääneet kuumetokkurassa pois kokonaan.. Itse Upsy Daisy -hahmo oli onneksi tehty hyvissä ajoin etukäteen ja siihen olinkin varsin tyytyväinen.
 

Manteliallergian takia kakku toivottiin kuorrutettavan karkkimassalla. Yleensä olen tehnyt massan itse, mutta nyt huononeva vointi sai minut ostamaan kaupan valmista karkkimassaa. Sitä valintaa tulikin sitten kirottua moneen kertaan... ei ole nimittäin meikäläisen massaa tuo.. halkeilua, vetäytymistä, kuivumista kakun päällä.. grrr. Onneksi sain pahimmat kammotukset peittoon kukkien alle.. Tulikin siinä hikoillessa (kuumeessa ja ihan ilmankin..) vannottua, että ei sitten enää ikinä iguna never tätä valmista massaa kuorruttamiseen tässä taloudessa angry
Elsa perheineen oli kuitenkin ollut kakkuun enempi kuin tyytyväinen, joten loppu hyvin kaikki hyvin 
heart

 
Lämpöiset onnittelut 1-vuotiaalle Elsalle!
 

"Upsy Daisy": Sienikakkupohja, jossa täytteinä mustikkamascarpone- ja valkosuklaamousse suklaapaloin. kostutus sitruunamehulla. Kuorrute vaahtokarkin makuista kaulintamassaa, alla vaniljakreemi. Koristeet sokerimassan ja marsipaanin sekoitetta. Tammikuu 2012.