Nyt on kyllä menossa sellaiset maalismarkkinahulinat (= töitä pilvin pimein), että huh huh! Kakkupäivitykset ovat jääneet työtaakan alle, mutta tässä olis nyt yks söpöstely. smiley Tyttären kovasti pitämä eskariopettaja jäi vauvalomalle ja päätimme yllättää hänet kiitoskakulla. Tyttö toimi vakoiluagenttina ja tarkkaili opettajan syömisiä ja juomisia eskarissa ja esitti sopivan paikan tullen allergia-aiheisia kysymyksiä.. cheeky Hyvin oli tyttö toiminut, ylläri säilyi loppuun saakka!


Jostain sitten vaan tuli ajatus kengurusta, kun sopi jotenkin niin ihanasti tilanteeseen. Masupussiin pääsi tietenkin pikkukenguruinen. Pääväriksi "neutraalia" keltaista, kun ei ollut aavistustakaan masuasukin sukupuolesta.. Muina väreinä "tasapuolisesti" vanhaa roosaa ja hempeän sinistä. smiley Kakku annettiin ystävänpäivän tiimoilla, joten siitä nuo sydämet. Ystäväni teki vielä pyynnöstäni ihanan kakun teemaan sopivan kortinkin. Taisi olla eskariopen silmät liikutuksesta kosteat, kun me tyttären kanssa kakkua hänelle kiikutimme. heart Tuli ihan valtavan hyvä mieli itsellenikin. Ja kuulinpa juuri, että opettaja oli saanut eilen suloisen prinsessan. heart Lämpimät onnittelut!
 

"Kengurumamma": Sienikakkupohja, jossa täytteenä maitosuklaamousse, kostutus vadelmamehulla. Kuorrute itse tehtyä vaahtokarkkimassaa, alla vaniljakreemi. Koristeet karkki- ja sokerimassaa sekä marsipaania. Helmikuu 2012.