Talvilomaa piti juhlistaa pienellä kakulla ja samalla testailla ruusujen, kierrekukkien ja lehtien pursottelua voikreemistä. Kakun kuorrutin Safarilla-kakusta jääneestä massasta. Näissä kuvissa väri näyttää kyllä kovin tummalta (hmm.. likaiselta..), vaikka sävy on siis sama kuin kirahvi-kakussa..

Kermatoffee tuli tälle kakulle nimeksi lähinnä värimaailmansa takia. Jännä miten nuo nimet vaan jostain tupsahtavat mieleeni ja niitä on sitten turha enää yrittää toisenlaisiksi muuttaa.. Kun ne on kerran mielessään nimennyt, niin se on useimmiten sitten siinä, vaikka osuvampikin nimi saattaisi löytyä;) Toisinaan kakulla on nimi jo ennen kuin sen leipomista on edes aloiteltu..

"Kermatoffee": Kolmen munan sokerikakkupohja, jossa täytteenä rahkainen mangohillokerma. Toffeekuorrute sokerimassaa & marsipaania, alla tummasuklaakreemi. Pursotereunus, -kukat & -lehdet voikreemiä (buttercream), lisäksi sokerihelmiä ja sokerihilettä. Helmikuu 2011.