Oma Ruususeni juhli viikko sitten 7-vuotissynttäreitään ja kakkukoristelun teema oli ollut neidille selvä jo pitkään: My Little Pony. Ponikatraasta tyttöseni valitsi suosikkinsa Pinkie Pien. Vähän ehkä yllätyinkin aiheesta, kun eivät nuo ponit enää toviin ole kuuluneet tytön ykkösleikkeihin.. Samasta aiheesta tein kaksi kakkua; toisen kaverisynttäreille ja toisen sitten sukulaiskekkereihin. Sama Pinkie-koriste laukkasi kakusta toiseen 

Pinkie Pien ns. söpöyskuvio on ilmapallot ja siitä sitten idea pursotuksiin. Ilmapallot pursotin pyöreäpäisellä tyllalla. Vähän olisi pitänyt olla vielä isompiaukkoisempi tylla, nyt joutui hieman "levittämään" (ja tasoittamaan) pursotusta... Mielestäni kuitenkin onnistuivat ihan kivasti. Ja kermareunuksestakin sukeutui varsin siloinen, olin siihen kyllä tyytyväinen. Tämä "Pinkie Pie & ilmapallot" meni siis kaveripippaloihin.

Ja sitten vielä toinen versio sukulaisten ja kummien kestitykseen. Olisikos tässä vähän "aikuismaisempi" tuo sivureunan pursotus.. 

Molemmissa kakuissa oli täytteinä mustikkamascarpone ja valkosuklaamousse valkosuklaapaloin. 

Synttärionnea 7-vuotiaalle Ruusunnupulleni!

"Pinkie Pie & ilmapallot" ja "Pinkie Pie": Sienikakkupohjat, joissa täytteinä mustikkamascarpone ja valkosuklaamousse valkosuklaapaloin, kostutus vaniljamaidolla. Massakuorrute ja poni marsipaanin, sokeri- ja karkkimassan sekoitetta. Pursotukset tähti- ja pyöreäpäisellä tyllalla. Tammikuu 2012.