Täytteet on mitoitettu yhteen kakkuväliin (kakun halk. 24cm).

 

Suklaakerma

2 prk vispikermaa (4 dl)

200 g suklaata (tumma-, maito- tai valkosuklaa)

Sulata suklaa mikrossa/vesihauteessa. Vaahdota kerma. Sekoita hieman jäähtynyt suklaasula kermavaahtoon.

 

Suklaa-tuorejuustomousse

1 prk vispikermaa (2 dl)

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g) TAI vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai)

200g suklaata (tumma-, maito- tai valkosuklaata)

Sulata suklaa mikrossa/vesihauteessa. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto hieman jäähtyneeseen suklaasulaan. Kääntele kermavaahto seokseen.

valkosuklaatäyte

 

Hasselpähkinä-suklaatäyte

2 prk vispikermaa (4 dl)

6 rkl hasselpähkinä-suklaalevitettä

200 g hasselpähkinäsuklaata

Sulata suklaa mikrossa/vesihauteessa. Vaahdota kerma. Lisää hasselpähkinä-suklaalevite hieman jäähtyneeseen suklaasulaan. Kääntele kermavaahto seokseen.

Voit valmistaa tämän täytteen myös toisin: Käytä vispikerman sijasta kuohukermaa ja kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan. Lisää paloiteltu suklaa kerman joukkoon ja lämmitä liki kiehumispisteeseen koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa on täysin sulanut. Jäähdytä jääkaapissa useita tunteja tai mielellään yön yli. Vatkaa kylmä suklaakerma vaahdoksi ja lisää joukkoon hasselpähkinä-suklaalevite. Sopii myös pursottamiseen.

 

Pätkistäyte

1 prk vispikermaa (2 dl)

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)

1 pss Pätkis minibites paloja

Vaahdota kerma. Rouhi pätkispalat. Lisää kermavaahtoon notkistettu tuorejuusto ja pätkisrouhe.

 

Marianne-täyte

1 prk vispikermaa (2 dl)

120g Marianne crush -rouhetta

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g) TAI maitorahkaa

4 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita notkistettu tuorejuusto ja Mariannerouhe keskenään. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan nesteeseen (2 rkl) ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Kääntele kermavaahto täytteen joukkoon.

 

Mokkatäyte

1 prk  kuohukermaa (2 dl)

2 rkl vahvaa kahvia

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)

2 dl tomusokeria

2 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita notkistettu tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Lisää kylmä kahvi. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan nesteeseen (2 rkl) ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Kääntele kermavaahto täytteen joukkoon. Voit halutessasi lisätä täytteeseen suklaarouhettakahvilikööriä tai konjakkia.