Heti äitienpäivän perään meillä juhlittiin norsunluuhääpäivää; monta ihanaa vuotta jo yhdessä kuljettu . Juhlan kunniaksi leivoin pienen kakun oman perheen kesken nautittavaksi. Hääpäivän nimen mukaan kakusta tuli tietenkin norsunluun sävyinen ja romanttinen.

 

Vähän hääkakkumaiseen tyyliin reunoille tuli poimutuksia, jotka näissä kuvissa näyttävät riippuvan tarjoiluvadille asti.. Todellisuudessa kakun ilme oli kyllä ilmavampi.

Pieneen 15cm vuokaan tehtyyn kakkuun tuli vain yksi täytekerros, mutta se oli sitten sitäkin muhkeampi ja tuhti sisältäen mansikka-mascarpone-moussea. Vauvakin sai sipaisun tuota herkkua kielelleen;) Rakas mieheni ei ole erityisen perso makealle, mutta söi "urheasti" ison palan kakkua todeten, että tämä makeanmäärä riittääkin sitten hänelle koko loppuvuodeksi :D

"Norsunluuhuntu": Kahden munan sienikakkupohja, jossa täytteenä sipaisu mansikkahilloa ja mansikka-mascarponemousse. Kostutus mansikka-limemehulla. Kuorrute ja poimutukset sekoitemassaa (sokerimassa & marsipaani), kukat sokerimassaa. Kuorrutteen alla tarttumapintana vaalea siirappisively. Pursoteruusukkeet valkosuklaakreemiä. Lisäksi sokerihelmiä ja helmiäiskimalletta juhlavuutta lisäämään:) Toukokuu 2011.