Täytteet on mitoitettu yhteen kakkuväliin (kakun halk. 24 cm).

 

Baileysmousse

1 prk vispikermaa (2 dl)

1 dl tomusokeria

1 prk maustamatonta tuorejuustoa TAI mascarponea (200g)

1 dl Baileys-kermalikööriä

3 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma, lisää tomusokeri kerman joukkoon vaahdottamisen aikana. Lisää notkistettu tuorejuusto vaahtoon. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan likööriin ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Voit käyttää maustamattoman tuorejuuston asemesta myös vaniljatuorejuustoa. Tuhdimman version saat mascarponella.

 

Lakritsitäyte

6-7 kpl Kick-patukkaa (n.125g)

1,5 dl kuohukermaa

1,25 dl vispikermaa

(2 rkl vaniljakreemijauhetta)

Kaada kuohukerma kattilaan, pilko Kick-patukat pieniksi paloiksi ja lisää kerman joukkoon. Kuumenna kermaa koko ajan sekoitellen kunnes patukat ovat sulaneet kokonaan kerman joukkoon. Laita jääkaappiin kylmenemään useiksi tunneiksi tai mielellään yön yli. Kastikkeen täytyy olla täysin kylmää ennen vaahdotusta. Vatkaa sitten kylmä kastike vaahdoksi ja tee samoin vispikermalle. Yhdistä vaahdot keskenään sekoitellen. Voit tarvittaessa jämäköittää seosta vaniljakreemijauheella.

 

Lakritsimousse

1 prk  vispikermaa (2 dl)

1 prk lakritsikastiketta (2 dl)

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)

4 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita notkistettu tuorejuusto lakritsikastikkeen kanssa. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan nesteeseen (2 rkl) ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Kääntele kermavaahto täytteen joukkoon.