Nuorimmaisemme täytti kokonaista yksi vuotta ja sitä juhlistettiin aurinkoisella hyydykekakulla.

Juuri reissusta kotiutuneena ei aikaa erityisen monimuotoisiin koristelusessioihin ollut, joten prinsessaisen lempifantti sitten pikaisesti muotoiltiin kiilteen päälle leikkimään.

Fanttikakkuun tuli valkosuklaamoussea persikka-passionkiilteellä.

Valkosuklaamousseen tuli 2 prk vispikermaa (5 dl), 1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g), 150g valkosuklaata sekä 5 liivatetta. Laitoin liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulatin suklaan mikrossa ja vaahdotin kerman. Sekoitin tuorejuuston hieman jäähtyneeseen suklaasulaan. Sulatin puristetut liivatteet 2 rkl kiehuvaa nestettä ja lisäsin ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Lopuksi kääntelin kermavaahdon täytteen joukkoon. Kaadoin täytteen kääretorttupohjan päälle reunakalvon sisään ja laitoin jääkaappiin hyytymään 3 tunniksi.

Kiilteeseen laitoin 2 dl persikka-passion mehukeittoa ja 2 liivatetta. Kylmässä vedessä liotetut, puristetut liivatteet sekoitin 2 rkl kiehuvaa nestettä, annoin tovin jäähtyä ja lisäsin sen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen mehukeittoon. Ja sitten kaadoin seoksen hyydytetyn valkosuklaamoussekerroksen päälle. Laitoin kiilteen vielä hyytymään jääkaappiin pariksi tunniksi ennen tarjoilua.

"Leikkisä fantti": Kääretorttupohjainen hyydykekakku, jossa täytteenä valkosuklaamousse ja päällä persikka-passionkiille. Spritsaukset valkosuklaata. Pallolla leikkivä fantti & kukat marsipaanin ja sokerimassan sekoitetta. Lokakuu 2011.