Helmikuun hanget ja ystävä pienokaisensa kanssa tulossa kyläilemään. Tarjolle kakkua tietysti, talviasuisena. Koska syöjiä oli vain muutama, tein miniatyyrikokoisen kakun, mutta niitä tulikin sitten tehtyä jäisestä teemasta intoutuneena kaksin kappalein;)

Lumikuningattarella oli tietysti lumivalkoinen kruunu ja hieman pitsimäistä ornamenttia kukkineen kaikkineen jäänsinisessä "koltussaan". Viileän roosat sokerihelmet täydensivät kokonaisuutta;)

Pinnalle vielä ripaus "puuterilunta". Kruunuun olisin kyllä halunnut vielä lisätä koristetta ja kimallusta, mutta ystävä jo kolkutteli ovella, joten seuraavalla kerralla sitten;)

Jääkukka sai lumihiutalemaisia valkeita kukkia alareunaansa kiertämään ja muutaman tähtimäisen pikkukukan. Lakeudella värjötteli itse jääkukka terälehdet terhakkaasti pystyssä;) Kukasta tulee hieman mieleen Alppitähti, Edelweiss.

Miniatyyrikakut "Lumikuningatar" & "Jääkukka": Sienikakkupohjaiset minikakut, joissa täytteenä Baileys-persikkamousse. Kuorrute marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta, alla suklaakreemi. Koristeet sokerimassaa, pikeeriä ja sokerihelmiä. Pinnalla tomusokerihuntu. Helmikuu 2011.