Päivänsankari täytti "jo" ihanat 40 vuotta, mutta se ei prinsessamaisia tuntemuksia hillinnyt - ja miksi pitäisikään! Tyttömäinen leidi halusi kakkuunsa jotain prinsessamaista, herkkää.. kruunua, helmiä, kukkiakin saisi olla. Väripaletista tulisi löytyä ainakin valkoinen, keltainen ja vihreä. Pienempään kakkuun lennähti sitten päälle kaksi herkkäsiipistä perhosta..

 

Perhoset piiperrettin pikeeristä ja kuorrutteet ovat itse tehtyä vaahtokarkkimassaa. Vihreän kuorrutteen reunat muotoilin piparkakkumaisiksi ja tein niihin pitsimäisiä koristeluja "rei'ityksin" ja pikeerillä. Lapset yrittivät houkutella laittamaan kakun päälle vielä tekemiäni hennon roosan värisiä ruusuja, mutta pysyin "tiukkana" ja jätin pinnan melko pelkistetyksi - ja olin ratkaisuuni varsin tyytyväinen 

Isompi kakku sai sitten toivotun kruunun kutreilleen. Ja keltaisia liljoja. Helmiä, tottakai.

Liljat eivät, kakun nimestä huolimatta, esitä prinsessaliljoja (inkalilja, alstroemeria ligtu), vaan nimi kimposi tosiaan vain toivotusta prinsessamaisuuden ja liljojen yhdistelmästä 

"Pitsiperhoset": Sienikakkupohja, jossa täytteinä pähkinäsuklaalevite, vadelmahillo & vadelmakerma, kostutus vadelmamehulla. Kuorrutteet vaahtokarkkimassaa (mmf), alla kaakaokreemi. Perhoset ja pursotteet pikeeriä, helminauha sekoitemassaa. Marraskuu 2011.

"Prinsessaliljat": Sienikakkupohja, jossa täytteinä tummasuklaa- ja vadelmamousse, kostutus vadelmamehulla. Kuorrute vaahtokarkin makuisen kaulintamassan & marsipaanin sekoitetta, alla kaakaokreemi. Koristeet sekoitemassaa. Marraskuu 2011.