Kaksi vapaapalokuntalaista vietti yhteissynttäreitään - tai siis eivät tienneet viettävänsä, ylläriä kaikki tyynni - ja näihin juhliin toivottiin sitten teeman mukaista järeämpää kakkua, josta riittäisi 60 hengelle. Koristelutoiveina palava mökki, ajotiellä oleva paloauto mallia P21 ja sitten itse sankarit auton vierelle.

Auton yksityiskohtia tulikin sitten piiperrettyä naama kiinni kuvaruudussa alkuperäistä kulkuvempelettä tiiraillen. Rekkarissa sankarien etukirjaimet ja saavutettu ikä .

Varoittelin etukäteen, että miekkosista tulee sitten pienen pienet tirrinkäiset, jos ne tehdään mittakaavaan auton kanssa.. "Suuremmiks vaan, ei haittaa", kuului ohje. No, eipä tuo palava latokaan ihan oikeassa suhteessa tuossa ole.. Sivuseikkoja, pääasia on oikea tunnelma.

Mitäköhän tuo palomies tuossa tuumaa.. tekee pelastussuunnitelmaa..? Kovin on rauhallisen oloinen kaveri..  Mutta hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty, eikö?

Kakun pinta oli ihan "tulessa" eli tulen värein marmoroitu (ja värit oikeasti räväkämmät) ja toista sivua nuolivat vielä liekitkin. Lopputulos jotenkin miehekkään vähäeleinen.

Räiskyvät onnittelut Tero & Osku!

"Tulessa": Sienikakkupohja, jossa täytteinä sitruunakiisseli ja mansikkamousse, kostutus sitruuna-limemehulla. Kuorrute sokerimassaa, alla sitruunakreemi. Koristeet sekoitemassaa, teksti pikeeriä. Maaliskuu 2012.