Tässä vielä yksi postaus joulunaikaan liittyen. Jouluaatoksi pyöräytin vadelmamousse-hyydykekakun kaakaokiilteellä. Rouheva suklaareunus toimitti "puukranssin" virkaa ja kakun keskustaa pistin koristamaan yhden lumihiutalepiparin. Reunaa kiertävät hasselpähkinätäytteiset vohvelirullat. Tämä herkku upposi kyllä vauvasta vaariin aikas tehokkaasti! Piti oikein toppuutella, että joulupäivän vieraille jäisi myös jotakin.. 

Pohjaan laitoin 200g piparimurskaa ja 70g voisulaa. Kaakaokiilteeseen kiehauttelin 3 dl maitoa, 0,75 dl sokeria ja 1 dl tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta ja sulatin joukkoon 3 liivatetta. Jäähdyttelyn jälkeen kaadoin seoksen hyytyneen vadelmamoussen päälle. Jääkaapissa hyydyttelyä muutama tunti ja ei kun koristelemaan.

Tässä vielä muutama joulutervehdyksiin ja -muistamisiin mennyt pipari. Näitähän oli toki enemmänkin, mutta muutamasta sitten kuvan vaan otin. Ensin talvitunnelmaisia pipareita.

Pikkutytöille lähti jokunen Pikku Myy -pipari. Toisella Myyllä on talvinen "villamekko" päällään ja toisella ihan tavallinen kangasmekko  Villamekon kuorrutin vähän paksummalla pikeerillä ja "nypin" kuorrutteen pörhölleen. No, kaikkea pitää kokeilla..