Täytteet on mitoitettu yhteen kakkuväliin (kakun halk. 24cm).

 

Kinuskimousse

1 prk  vispikermaa (2 dl)

1 prk kinuskikastiketta (2 dl)

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)

4 liivatetta

(sokeria)

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita notkistettu tuorejuusto ja kinuskikastike keskenään. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan nesteeseen (2 rkl) ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Kääntele kermavaahto täytteen joukkoon.

 

Kinuskikerma Omar-karkeista

2 prk kuohukermaa (4 dl)

1 pss Omar-karkkeja

Kaada kerma kattilaan ja lisää joukkoon karkit. Kuumenna kermaa koko ajan sekoitellen kunnes karkit ovat sulaneet kokonaan kerman joukkoon. Jäähdytä jääkaapissa useita tunteja tai mielellään yön yli. Vatkaa kylmä seos vaahdoksi.

 

Toffeemousse

1 prk vispikermaa (2 dl)

1 prk toffeekastiketta (2 dl)

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)

4 liivatetta

(sokeria)

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita notkistettu tuorejuusto ja toffeekastike keskenään. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan nesteeseen (2 rkl) ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen. Kääntele kermavaahto täytteen joukkoon.

 

Vaniljakreemi & Diplomaattikreemi

Vaniljakreemi

1 dl vaniljakreemijauhetta

3 dl kylmää vettä

Sekoita kreemijauhe veteen ja vispaa muutaman minuutin ajan kunnes seos sakenee.

Diplomaattikreemi

Vaahdota 1 prk (2 dl) vispikermaa ja sekoita kermavaahto vaniljakreemin joukkoon.

 

Vaniljatäyte

1 prk Flora Vanillaa (2,5 dl)

1 prk vaniljarahkavalmistetta (Sunnuntai) TAI vaniljamaitorahkaa (200g)

2 tl vaniljasokeria

2 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vaniljakastike ja lisää siihen vaniljarahka ja sokeri. Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan nesteeseen (2 rkl) ja anna hetken jäähtyä. Lisää ohuena nauhana sekoittaen seokseen.